PROMOTIES

KORTINGEN GEDURENDE HET HELE JAAR...

Close

X-MIND DC

Nauwkeurig en precies
Kwalitatief hoogstaande beelden
Ergonomisch design en intuitive grip
Anti-tril- en anti-bewegingsmechanisme
Flexibele installatiemogelijkheden

Voordelen:

Nauwkeurig en precies
Kwalitatief hoogstaande beelden
Ergonomisch design en intuitive grip
Anti-tril- en anti-bewegingsmechanisme
Flexibele installatiemogelijkheden
Aceton X-Mind UnityIntelligente straling dankzij de ACE technologie:
Dankzij de ACE technologie, gepatenteerd door Sopro, zijn overbelichtte beelden verleden tijd. Ongeacht de hoeveelheid straling geproduceerd door de generator, de Sopix2 Inside sensor gebruikt enkel de optimale dosis nodig voor een kwalitatief hoogstaand beeld.

De X-Mind unity is vooraf bekabeld zodat de integratie met een digitale Sopix2 sensor mogelijk is zonder enige technische assistentie. De integratie van deze technologie in de X-Mind unity, laat de Sopix2 inside sensor toe om de generator te starten en stoppen waardoor overexposure van het beeld en de patiënt vermeden wordt. De doses straling zijn beperkt en worden automatisch aangepast aan de morfologie van de patiënt. De gezondheid van de patiënt wordt beschermd dankzij deze innovatieve technologie.

Kwalitatief hoogstaande beelden:
De X-Mind unity heeft een brandpunt van 0,4 mm. De voorgeprogrammeerde radiologische instellingen zorgen voor een intuïtieve bediening. Keuze van de spanning tussen 60,65 of 70kv en stroomsterkte 4 tot 7mA.

Deze parameters zorgen voor een scherp en contrast beeld met gedefinieerde contouren.

Betrouwbaarheid

X-Mind röntgen generators staan bekend om hun betrouwbaarheid en stabiele prestaties. De röntgenkop is vervaardigd uit één lichtmetalen gietstuk, met 2 afzonderlijke kamers. In het ene compartiment bevindt zich de röntgenbuis, het andere bevat een oliebad met daarin de hoogspanningsgenerator. De elektronica compenseert automatisch schommelingen in de netspanning, zodat de geproduceerde straling altijd van de allerbeste kwaliteit is. Hierdoor kunt u röntgenfoto’s met reproduceerbare parameters maken.
Ergonomie

De timer herkent automatisch het type generator. De duidelijk geplaatste bedieningselementen met pictogrammen vergemakkelijken het programmeren van röntgenfoto’s. Het type patiënt en het type films of speciale foto’s is eenvoudig in te stellen. De bestralingstijd is aanpasbaar en programmeerbaar.
Hoewel veel instellingen in de fabriek zijn voorgeprogrammeerd, kunnen alle bestralingstijden worden aangepast of geprogrammeerd; bovendien is de installatie uitgerust met een knop om onmiddellijk over te schakelen van zilverfilmsensors naar digitale sensors, om zich zo flexibel mogelijk aan te passen aan de wensen van tandartsen en mondhygiënisten. De bestralingstijd is aanpasbaar en programmeerbaar (de oorspronkelijke parameters kunnen op elk moment opnieuw worden geïnstalleerd).

Snelheid

Het elektronicaprogramma is geschikt voor beiden typen generators. Hiermee kan de bestralingstijd worden teruggebracht. Het controlepaneel zorgt voor ideale bestralingstijden voor de digitale beeldverwerking met X-Mind DC (van 0,020 tot 3,200 sec. in 23 stappen). Door het gebruik van digitale sensors kan de bestralingstijd met 75% worden teruggebracht ten opzichte van conventionele röntgenfotografie.


Bescherming

X-Mind Röntgenapparatuur is voorzien van diverse veiligheidsmechanismen: zelfdiagnose van de elementen van het bedieningspaneel bij elke inschakeling, controle van de elektrische parameters van de installatie, en diverse ‘fail safe’ constructies. Omdat de Röntgenbuis zich aan de achterkant van de kop bevindt is de focus-huid afstand 50% groter dan bij traditionele configuraties. De hoge filtratie (2 mm Al bij 70 kV) en lage verstrooiing (<0,25 mGy/h op 1 m van het focuspunt) zorgen voor een maximale bescherming van arts en assistenten.

De wandversie is verkrijgbaar in drie lengtes van de arm: (reikwijdte geldt bij gebruik van de lange conus)

41 cm (16,2”) – reikwijdte 143 cm
82,5 cm (32,5”) – reikwijdte 184 cm
110 cm (43,5”) – reikwijdte 212 cm.
Close

PsPix 2

De nieuwe SOPRO PSPIX (ACTEON Imaging)

verrast door zijn formaat maar ook door zijn talrijke functies die het gebruik
van deze nieuwe scanner voor fosforplaatjes zo simpel mogelijk maken.
Een futuristisch en verbazingwekkend design.
Een uiterst simpel gebruik voor veelzijdige artsenpraktijken. De nieuwe PSPIX kan worden gedeeld door meerdere artsen (tot 10 werkposten). Het nieuwe revolutionaire concept «Click & scan!» maakt het
gebruik van de scanner in deze praktijken uiterst eenvoudig. Via het touchscreen van de nieuwe PSPIX moet een werkpost worden geselecteerd en de PSPIX doet vervolgens de rest… Het geautomatiseerde beheer maakt het werken aanzienlijk makkelijker en efficiënter. De status van de scanner is in één oogopslag te
zien dankzij de kleuren retro verlichting op de nieuwe PSPIX.
Kenmerken :

Technologie boven uw verwachtingen…
Verbazende afmetingen. De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op de markt.
Avant-garde design. Met z’n futuristische lijnen en elegant design past de nieuwe PSPIX perfect in uw praktijk.
Ware intelligentie. De workflow is door zijn uitstekende intellectuele vermogen nog nooit zo soepel en efficiënt geweest. Een echte evolutie in uw praktijk.
Zo eenvoudig. Het grote kleuren-touchscreen biedt intuïtieve aanwijzingen voor een snel en
gemakkelijk gebruik
Excellent op hoog niveau…
Uitstekend comfort voor de patiënt. Met de toegenomen flexibiliteit bieden de Acteon draadloos beeldvormende platen het beste comfort voor uw patiënten. Deze beeldvormende platen zijn verkrijgbaar in
een breed scala van maten: 0, 1, 2, 3 en 4.
Verbeterde beeldkwaliteit. PSPIX biedt nauwkeurige, scherpe en contrasterende beelden om een betrouwbare klinische diagnose te garanderen.
Software mogelijkheden. PSPIX wordt geleverd met Sopro Imaging software, al geprezen door duizenden gebruikers om zijn ergonomie.
PSPIX is compatibel met MAC en Windows besturingssystemen.
De beste in hygiëne…
Autoclaveerbaarheid. Alleen PSPIX biedt een dergelijk hoog beschermingsniveau.
De PSPIX heeft verwijderbare onderdelen die voldoen aan thermodesinfectoren, de nieuwste desinfectie normen.
PSPIX biedt unieke autoclaafonderdelen om het infectierisico te elimineren.
Optimale hygiëne barrière. Hygiëne is de kern van elke operationele stap van PSPIX.
Hygiënezakken en –hoezen zorgen voor een hoge mate van bescherming tegen kruisbesmetting.
Soprowipes bieden een perfecte oplossing voor het reinigen van de Acteon beeldvormingsplaten.
Het touchscreen stylus maakt ook een hygiënisch gebruik mogelijk.
Technische specificaties :

Theoretische resolutie: >= 20 LP/mm
Werkelijke resolutie: >= 14 LP/mm
Verbinding: Ethernet RJ-45
Afmetingen in mm: H: 193 x Br: 154 x D: 204
Gewicht: 2,6 kg
Stroomvoorziening: 100-240V, 50/60 Hz
Beeldplaten:
Grootte 0: 22 x 35 mm
Grootte 1: 24 x 40 mm
Grootte 2: 31 x 41 mm
Grootte 3: 27 x 54 mm
Grootte 4: (2x grootte 3) 52 x 54 cm.
Close

7LUX

6X49W G5 MOL CEL + 1X14W G5 CEL RAL9001.
Close

AQUILO 20

.