ONZE PRODUCTEN

3Shape

Close

TRIOS Cart

De nieuwste generatie mondscanner
3Shape loopt voorop op het gebied van de tandheelkundige CAD/CAM mogelijkheden voor laboratoria en zij zijn continue bezig om de digitale tandheelkunde te verbeteren en uit te breiden. Hun ervaring en de reeds bewezen technologie gebruiken ze nu om de Trios te introduceren; een intra-orale digitale mondscanner voor klinieken die de tandarts meer tijd, meer tevreden patiënten en een nog betere kwaliteit restauratie geeft. Door voorspelbaar te kunnen werken geeft dit meer rust in de praktijk.

Op weg naar volledig digitale tandheelkunde
Digitaal afdrukken begint steeds meer een standaard te worden in tandartspraktijken wereldwijd. Digitale technologieën gaan efficiënt om met zelfs complexe klinische situaties en geven een consistente, hoge kwaliteit restauratie als eindresultaat.

Niet alleen een scanner, een complete oplossing
Met de Trios scanner kan de tandarts werken met het lab van hun keuze en blijft dus het volledige scala van tandheelkundige indicaties, tandtechnisch expertise en materiaal een vrije keuze. De Trios is ontworpen dat tandartsen zich meer kunnen focussen op het behandelen van hun patiënten en het leveren van de beste kwaliteit restauraties..
Close

Trios MOVE COLOR

.